Dessa högkvalitativ hissgardiner är platta och kommer att stänga ute hela dagsljus, en del av bruset (dvs trafik, regn) och en del av värmen. Blackout persienner är gjorda för att mäta och passa inuti den inre ramen på aluminium sidoskenor? Köp inte persienner med plastsidoskenor som de kommer att förvränga tiden, vilket gör att du inte kan använda de blinda. Dessa är de vanligaste och mest populära typen av mer om hissgardiner.

Veckade jalusier (även kallad Plisse Persienner)

Dessa tyg hissgardiner från tillverkaren (ibland plast, men rekommenderas inte) är vikta, concertina stil, i veck och körs på en tråd monteras i den inre ramen av takfönstret. Återigen är de gjorda för att mäta, men är i allmänhet mindre robust än en blackout blind. Om du är benägna att använda mörkarna en hel del, kan detta inte vara den perfekta blinda för dig, men om de sällan kommer att användas? kanske i en vind? då de ger en något billigare men lika attraktivt alternativ.

 

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>